You are here: HomeForumΠροτάσεις ΔιασκέδασηςΡαδιο / TVΚεραίες Χορτιάτη: Ο ιδιοκτήτης του Μουσικού Γαλαξία απειλεί νομαρχιακό σύμβουλο
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Κεραίες Χορτιάτη: Ο ιδιοκτήτης του Μουσικού Γαλαξία απειλεί νομαρχιακό σύμβουλο

Κεραίες Χορτιάτη: Ο ιδιοκτήτης του Μουσικού Γαλαξία απειλεί νομαρχιακό σύμβουλο 14 years 3 days ago #4811


  • Posts:15
  • Makis Z's Avatar
  • Makis Z
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
Στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης στις 2 Φλεβάρη επρόκειτο να συζητηθεί και η έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη λειτουργία κεραίας του ραδιοφωνικού σταθμού “Μουσικός Γαλαξίας” της εταιρείας Αθανάσιος Παλτίδης & ΣΙΑ Ο.Ε στο λεγόμενο “πάρκο κεραιών” στη θέση Κολοσύρτης του Χορτιάτη. Ο κ. Πλωμαρίτης είχε καταψηφίσει νωρίτερα την αδειοδότηση, στη νομαρχιακή επιτροπή, επισημαίνοντας ότι έχει στα χέρια του τελεσίδικη δικαστική απόφαση που ξεκαθαρίζει ότι η κεραία είναι παράνομη, σε αντίθεση με τους εκπροσώπους της πλειοψηφούσα παράταξης του Π. Ψωμιάδη και της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Ν. Γιαννόπουλου που το υπερψήφισαν.

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση στο νομαρχιακό συμβούλιο πλησίασε τον Στ. Πλωμαρίτη ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού και του είπε «εμείς θα κονταροχτυπηθούμε σήμερα». Ο νομαρχιακός σύμβουλος τον ρώτησε «γιατί, τι έχουμε να χωρίσουμε;» και εκείνος ανταπάντησε ότι είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του “Γαλαξία”. «Ε... τότε θα κονταροχτυπηθούμε» του είπε χαμογελαστά ο Στ. Πλωμαρίτης για να λάβει την απειλητική απάντηση «ε, τότε, νίπτω τας χείρας μου για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα»...

Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού, αφού συνομίλησε με διάφορους νομαρχιακούς συμβούλους της πλειοψηφίας, αποχώρησε από την αίθουσα, ενώ ο Στ. Πλωμαρίτης ενημέρωσε το σώμα για την απειλή που δέχτηκε και ζήτησε το θέμα που αφορούσε τον εν λόγω ραδιοφωνικό σταθμό να συζητηθεί στο επόμενο νομαρχιακό συμβούλιο στο οποίο να κληθούν και οι ιδιοκτήτες του “Μουσικού Γαλαξία” για να απαντήσουν για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου τους. Όλοι οι νομαρχιακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης, όχι όμως και ο Π. Ψωμιάδης, ο οποίος, άγνωστο γιατί, ήθελε να τελειώσει το θέμα αυθημερόν, κάτι που υπερψήφισαν οι νομαρχιακοί του σύμβουλοι. Από τη συνεδρίαση αποχώρησε ο Στ. Πλωμαρίτης, και οι νομαρχιακοί σύμβουλοι των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ και των Οικολόγων Πρασίνων, ενώ ο νομαρχιακός σύμβουλος του ΚΚΕ παρέμεινε στη συνεδρίαση και καταψήφισε την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης του ραδιοφωνικού σταθμού.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Χορτιάτη, ο "Μουσικός Γαλαξίας" συμπεριλαμβάνεται στους 22 ραδιοφωνικούς σταθμούς που σύμφωνα με αμετάκλητη δικαστική απόφαση τον Ιούλιο του 2008, πρέπει να απομακρυνθεί από το «Πάρκο Κεραιών», αλλά εξακολουθεί παράνομα να εκπέμπει, όπως και οι άλλοι 21. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης του Μουσικού Γαλαξία «ανήκει στο περιβάλλον του τηλενομάρχη Ψωμιάδη».

«Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να μπαίνει κάποιος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, την ώρα μάλιστα που συνεδριάζει, και να απειλεί ένα μέλος του γιατί με την θέση του, με την ψήφο του δεν υπηρέτησε τα στενά προσωπικά του συμφέροντα, άσχετα εάν αυτά είναι, όπως στην προκειμένη περίπτωση, παράνομα. Ο συγκεκριμένος ενήργησε έτσι γιατί ένοιωθε μια σιγουριά ότι μπορούσε να ενεργήσει έτσι χωρίς συνέπειες [...] Αυτό που τρομάζει είναι η αποδοχή και η επιβράβευση εκ μέρους της διοίκησης Ψωμιάδη, μεθόδων συνδιαλλαγής με την κοινωνία που δεν έχουν καμιά σχέση με τη δημοκρατία, αλλά τη συναντάμε σε άλλους κακοφωτισμένους χώρους και από άλλους σκοτεινούς ανθρώπους», δήλωσε ο Στρ. Πλωμαρίτης.

«Οι τραμπούκοι και οι γκάνγκστερς κάνουν τη δουλειά τους. Και το "νίπτω τας χείρας μου για ό,τι πάθεις", που υποστήριξε στο νομαρχιακό συμβούλιο ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Μουσικού Γαλαξία, δείχνει το ποιόν και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα», αναφέρουν τα μέλη της Κίνηση Πολιτών Χορτιάτη.

Πηγή: [link=hyperlink url]heartbeatcityathens.blogspot.com[/link]
Heartbeat City - H μουσική καρδιά της πόλης
makis @ discomania.gr
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.099 seconds
Go to top