You are here: HomeForumΔιάφοραΓενικά και αόριστα...ΕΠΕΙΓΟΝ Νεα στοιχεια / Κυνηγι στο διαδυκτιο / Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει στο συμβάν...
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: ΕΠΕΙΓΟΝ Νεα στοιχεια / Κυνηγι στο διαδυκτιο / Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει στο συμβάν...

ΕΠΕΙΓΟΝ Νεα στοιχεια / Κυνηγι στο διαδυκτιο / Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει στο συμβάν... 16 years 4 months ago #2317


  • Posts:165
  • G-A-T-E-7's Avatar
  • G-A-T-E-7
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
Αν και ειμαστε μουσικο site ειμαστε πανω απ'ολα ανθρωποι γι'αυτο επιτρεψτε μου να αναδημοσιευσω ενα κειμενο το οποιο κυκλοφορει απο χθες το πρωι σε διαφορα site....

[blockquote]Συγγραφέας : Captaindim Δημοσιεύθηκε: 18 Νοε, 2007 - 09:01 Θέμα δημοσίευσης: ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ"

Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »

Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.

Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .

Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.

Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….

Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ……..

_________________
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

[/blockquote]

Όποιος γνωρίζει κάτι για το παραπάνω ας επικοινωνήσει www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html να δώσει ότι στοιχείο μπορεί.

Αυτοί είμαστε τελικά κυρίες και κύριοι … τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του


ευχαριστω


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

[blockquote]www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8059.html

Captaindim wrote:
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ ΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

S.O.S ΟΧΙ SAXO ΑΛΛΑ CITROEN C3 model 2003 ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.[/blockquote]

Με το θεμα ασχοληθηκαν σημερα ολα τα ΜΜΕ

Απο το δελτιο του alpha:

[blockquote]Σε συναγερμό έθεσε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου το συγκλονιστικό μήνυμα του Δημήτρη Μαραγκού, που ζητά πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό, που παρέσυρε στον θάνατο τον αδελφό του. Τα ξημερώματα της 17ης Νοεμβρίου ο 42χρονος οδηγός νταλίκας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών στάθμευσε το όχημα του στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Αγίας Άννης, πήγε σε περίπτερο και αγόρασε ένα μπουκάλι νερό και επέστρεφε στην νταλίκα. Πριν όμως προλάβει να φθάσει στο πίσω μέρος του οχήματος του, ο δράστης έπεσε πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί ο δολοφόνος του 42χρονου, ο αδελφός του έστειλε ένα e-mail σε blog στο διαδίκτυο και έθεσε σε συναγερμό όλους τους Έλληνες διαχειριστές ιστοσελίδων. «Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι για την "Γειτονιά των Αγγέλων"», γράφει στο μήνυμα του ο Δημήτρης Μαραγκός και προσθέτει: «Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00:30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ. Άννης ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.

Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω όποιον φίλο θέλει να βοηθήσει (γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία-κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί. Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προωθήσει σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες ή αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά. Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ».

Το ένα μετά το άλλο τα sites άρχισαν να κοινοποιούν την επιστολή, για να συγκεντρωθούν στοιχεία και πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό με το κόκκινο CITROEN, που σκόρπισε τον θάνατο και εξαφανίστηκε. Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Περιστερίου Δημήτρης Κολτούκης δηλώνει κατηγορηματικά ότι «είναι θέμα τιμής για μας να βρούμε τον δράστη».

Οι δύο κάμερες του ΥΠΕΧΩΔΕ που είναι τοποθετημένες σε κολώνες στην Πέτρου Ράλλη, έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, ενώ από την πρόσκρουση έσπασαν δύο κομμάτια απ’ τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την έρευνα της Τροχαίας δεν είναι CITROEN SAXO, αλλά CITROEN C3 μοντέλο του 2003.

Όλοι οι ιδιοκτήτες με αυτό το μοντέλο θα κληθούν να καταθέσουν και σύντομα θα βρεθεί ο δράστης. Στην επιστολή του ο αδελφός του 42χρονου καταλήγει: «Δύο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό, που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες... Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ».[/blockquote]


Απο δημοσιευμα των ΝΕΩΝ :

[blockquote][ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ ]
Ένα μήνυμα για σένα

Της Ματίνας Ηρειώτου


Αν Αναγνώστη μου είσαι μηχανικός αυτοκινήτων ή φαναρτζής ή πουλάς ανταλλακτικά και στο μαγαζί σου ήρθε ένα κόκκινο Citroen Saxo χτυπημένο μπροστά, τότε αυτό είναι ίσως ένα μήνυμα για σένα. Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι πιθανότατα αυτός που τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής προς το Σάββατο, παρέσυρε και στη συνέχεια εγκατέλειψε στον δρόμο έναν άνθρωπο, στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Αγίας Άννης.

Ο άνθρωπος αυτός πέθανε αβοήθητος. Δεν του έδωσε καν την ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή του σε ένα νοσοκομείο. Το θύμα είχε δύο παιδάκια που τώρα θα μεγαλώσουν χωρίς τον πατέρα τους.

Να εξηγούμαι: δεν γνώριζα τον άνθρωπο που σκοτώθηκε ούτε εγώ ούτε κατά πάσα πιθανότητα και όλοι εκείνοι που μέσω του Διαδικτύου, εδώ και τρεις μέρες, κάνουν ό,τι μπορούν να για βρεθεί ο υπαίτιος.

Ήταν αρκετό ένα μήνυμα- έκκληση του αδελφού του στο Ίντερνετ, για να στηθεί μια απίστευτη αλυσίδα αλληλεγγύης, με στόχο να γίνει γνωστή αυτή η υπόθεση και ο οδηγός που άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο έναν άνθρωπο, να απαντήσει γιατί το έκανε. Σε δεκάδες sites, blogs, e-mails έχει φθάσει αυτή η έκκληση, προκειμένου ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου- όπως φάνηκε από τα συντρίμμια που έμειναν στον τόπο του δυστυχήματος- να εντοπιστεί.

Κομματάκι αυτής της αλυσίδας προσπαθεί να γίνει και αυτό το μήνυμα: όσοι περισσότεροι άνθρωποι το μάθουν, όσο περισσότερο κυκλοφορήσει, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να έχει αποτέλεσμα.
Δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να πει ότι αυτή είναι δουλειά της Αστυνομίας, να βρίσκει, δηλαδή, ενόχους. Αλλά πάλι, αν κάποιος ξέρει κάτι, μπορεί να λειτουργήσει όπως ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου; Να το ξεχάσει, δηλαδή, και απλώς να φύγει;[/blockquote]

The administrator has disabled public write access.

16 years 4 months ago #2337


  • Posts:165
  • G-A-T-E-7's Avatar
  • G-A-T-E-7
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

[link=../../files/public/1195691793_78_FT2317_nea.jpg][img:width=300&height=506]../../files/public/1195691793_78_FT2317_nea_.jpg[/img][/link]

[img:width=185&height=143]../../files/public/1195691793_78_FT2317_blog.gif[/img]


Αν μπειτε εδω :
www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8059.html

θα δειτε ποσα ποστ υπαρχουν με αναδημοσιευσεις στα φορουμ διαφορων site μεχρι και στο φορουμ της MusicHeaven το εχουν βαλει.
www.musicheaven.gr/html/modules.php?name...pic=12893&gotolast=1
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.112 seconds
Go to top