You are here: HomeForumΔιάφοραΑνέκδοτα / Αστείες ΦωτοΕσύ πόσο οπαδός είσαι;
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Εσύ πόσο οπαδός είσαι;

Εσύ πόσο οπαδός είσαι; 17 years 2 weeks ago #1673


  • Posts:239
  • DwRa_'s Avatar
  • DwRa_
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
1. Είναι Σαββατοκύριακο. Εξω έχει 38-40 βαθμούς. Η κοπέλα σου σε έχει πρήξει από την Παρασκευή να πάτε διήμερο στη Χαλκίδα μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι. Εσύ, όμως, γνωρίζεις ότι το Σάββατο παίζει η Εθνική μπάσκετ και την Κυριακή η αγαπημένη σου ομάδα στο ποδόσφαιρο. Τι κάνεις;

Α) Υποχωρείς και πας στη Χαλκίδα με τη κοπέλα σου και το φιλικό ζευγάρι. Αν τύχει και ακούσεις τα σκορ έχει καλώς. Αλλιώς θα μάθεις τα αποτελέσματα από τις εφημερίδες της Δευτέρας.
Β) Αφού τσακώνεστε και φτάνετε μια ανάσα από τον χωρισμό, τελικά υποκύπτεις από τα κλάματα και καταλήγεις για διήμερο στη Χαλκίδα. Δεν ξεχνάς, όμως, να πάρεις μαζί σου ένα τρανζιστοράκι για να ακούς τους αγώνες, ενώ έχεις ως πρωταρχικό στόχο την επιλογή μαγαζιών για φαγητό ή καφέ που θα έχουν τηλεόραση.
Γ) Αφού τσακώνεστε και φτάνετε μια ανάσα από τον χωρισμό… τελικά χωρίζετε. Είναι η 25η κοπέλα που χάνεις τους τελευταίους τρεις μήνες επειδή βάζεις σε προτεραιότητα το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

2. Η κοπέλα σου έχει γενέθλια και εσύ ως σωστός κύριος πρέπει να βγεις μαζί της για φαγητό. Ελα, όμως, που την ίδια μέρα παίζει η αγαπημένη σου ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τι κάνεις;

Α) Όχι μόνο βγαίνεις μαζί της, όχι μόνο της αγοράζεις ακριβό δώρο, όχι μόνο περνάς όλο το βράδυ μαζί της, αλλά δεν έχεις καμία αγωνία για το αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτή το αναγνωρίζει και φοράει επιτέλους τα πρόστυχα εσώρουχα που περίμενες εδώ και ένα χρόνο.
Β) Βγαίνεις μαζί της, αλλά κανονίζεις το ραντεβού μετά το πρώτο ημίχρονο. Κανονίζεις την έξοδο σε εστιατόριο που υπάρχει τηλεόραση, ωστόσο εσύ το παίζεις αδιάφορος και προσπαθείς διακριτικά να δεις στιγμιότυπα του υπόλοιπου αγώνα.
Γ) Το παίζεις άρρωστος και γλιτώνεις την έξοδο. Βλέπεις όλο τον αγώνα, χαίρεσαι τη νίκη της ομάδας σου, αλλά την επόμενη μέρα έρχεται ο χωρισμός. Το βραχιόλι που της είχες πάρει για δώρο σου μένει στα χέρια, αλλά δεν πτοείσαι. Το δίνεις στη νέα κοπέλα που γνωρίζεις αν και τα αρχικά πάνω στο βραχιόλι δεν ταιριάζουν με τα αρχικά του ονόματός της.

3. Η μεγάλη μέρα έφτασε. Πρέπει να πας να γνωρίσεις τον πεθερό σου και την πεθερά σου στην πρώτη επίσημη εμφάνισή σου. Την μέρα, όμως, που θα γίνει η επίσκεψη και η πρώτη γνωριμία παίζει η αγαπημένη σου ομάδα με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Σκούρα τα πράγματα, ε; Τι κάνεις;

Α) Την πάπια. Για άλλη μια φορά υποχωρείς και πας στα πεθερικά σου με την κατάλληλη ανθοδέσμη και τούρτα. Όταν τελειώσει η επίσκεψη και περάσεις αλώβητος από το σπίτι των πεθερικών σου, βλέπεις στις ειδήσεις το αποτέλεσμα και τα στιγμιότυπα του ντέρμπι.
Β) Πας στο σπίτι των πεθερικών σου και προσεύχεσαι ο πατέρας της κοπέλας σου να είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος για να δεις το ματς. Αν δεν είναι, ψάχνεις τρόπο να μάθεις με διακριτικό τρόπο το αποτέλεσμα του ντέρμπι.
Γ) Πας στο σπίτι των πεθερικών σου και απαιτείς να δεις το ματς από την τηλεόραση. Ο πεθερός σου υποστηρίζει την αντίπαλη ομάδα και καταφέρνεις να μετατρέψεις την επίσκεψη σε ένα «επεισοδιακό ντέρμπι». Η σχέση με την κοπέλα χαλάει, ενώ ο –τέως πλέον- πεθερός σου θα σε μηνύσει για τη γροθιά που του έριξες όταν πανηγύρισε στο γκολ.

4. Σε παίρνει επιτέλους τηλέφωνο εκείνη η γκόμενα που είχες φλερτάρει στο μπαρ και σου ζητά να βγείτε. Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα αφού η τηλεόραση έχει την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι κάνεις;

Α) Φυσικά και πας στο ραντεβού. Ποια κλήρωση μωρέ; Εδώ μας πήρε τηλέφωνο το πιπίνι και εμείς θα το αφήσουμε για να δούμε την κλήρωση; Ασε, την μαθαίνω αύριο από τις εφημερίδες.
Β) Πηδάς από τη χαρά σου για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι έχει την κλήρωση της αγαπημένης σου ομάδας. Αποφασίζεις να πας στο ραντεβού με την κοπέλα, αλλά τηλεφωνείς στον κολλητό σου και του ζητάς να σου στέλνει μηνύματα με την εξέλιξη της κλήρωσης. Βάζεις το κινητό στο αθόρυβο για να μη σε πάρει χαμπάρι η γκόμενα και πας στο ραντεβού.
Γ) Ελα, μωρέ, τώρα… Ποια γκόμενα; Για άλλη μια φορά το παίζεις άρρωστος και της λες να βγείτε άλλη μέρα. Αυτή το δέχεται, αλλά δεν σταματά να σου στέλνει μηνύματα και να σου λέει ότι είσαι γλυκούλης, ότι ανυπομονεί να βγείτε κ.τ.λ. Κλείνεις το κινητό και ησυχάζεις.

5) Ερχεται το αγαπημένο σου συγκρότημα στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση. Εχεις αγοράσει εισιτήρια εδώ και τρεις μήνες και επιτέλους έφτασε η μέρα της συναυλίας. Διαπιστώνεις, όμως, ότι η συναυλία γίνεται την ίδια μέρα με το φιλικό προς τιμή του αγαπημένου σου παίκτη. Τι κάνεις; Ιδού η απορία...

Α) Πας στη συναυλία και βάζεις το βίντεο να γράψει τον αγώνα. Αν δεν το δείχνει η τηλεόραση αρχίζεις και παίρνεις τηλέφωνα την επόμενη μέρα στο κανάλι απαιτώντας να δείξουν το φιλικό σε επανάληψη. Αν δεν καταφέρεις να τους πείσεις, μένεις με την ευχαρίστηση ότι πήρες τουλάχιστον αυτόγραφο από το συγκρότημα.
Β) Κοντοστέκεσαι και αρχίζεις να ρωτάς από’δω κι από’κει αν θα δείξει κάποιο κανάλι τη συναυλία –έστω και μαγνητοσκόπηση- για να μπορείς να δεις το φιλικό. Την τελευταία στιγμή αποφασίζεις να πας στη συναυλία, αλλά στο μυαλό σου στριφογυρίζει το «αντίο» του αγαπημένου σου παίκτη.
Γ) Πουλάς το εισιτήριο της συναυλίας και με τα λεφτά αυτά αγοράζεις εισιτήριο για τον φιλικό αγώνα.

Αν διάλεξες περισσότερες φορές το Α: Σου αρέσει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, αλλά τον βάζεις σε δεύτερη μοίρα. Θες μια φορά να πας γήπεδο με τη μνηστή σου, αλλά στο τέλος του αγώνα είναι σίγουρο ότι δεν θα ξέρεις το σκορ, αφού σε όλη τη διάρκεια θα «σιροπιάζεις» μαζί της. Είσαι από τους λίγους που δεν είδαν τον τελικό της Ελλάδας στο Euro, αφού κρατούσες συντροφιά στη κοπέλα σου και την παρηγορούσες γιατί στη δουλειά της είπαν ότι πάχυνε. Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν ήξερες ότι η Ελλάδα πήρε το Ευρωμπάσκετ στο Βελιγράδι, αφού εσύ εκείνη την περίοδο ήσουν ταξίδι στο εξωτερικό με την ομάδα διάσωσης ενός σπάνιου είδους κατσαρίδας.

Αν διάλεξες περισσότερες φορές το Β: Είσαι από αυτούς που θα δώσουν το παρόν στο γάμο τους με walkman αφού την ίδια ώρα θα παίζει η αγαπημένη σου ομάδα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε φορά που έχεις μια κοινωνική υποχρέωση σε μέρα που έχει αγώνα, τρως τα νύχια σου και ξύνεις το κεφάλι σου προσπαθώντας να βρεις μια λύση για να δεις το ματς. Τελικά, πάντα την τελευταία στιγμή υποκύπτεις και πηγαίνεις στη κοινωνική υποχρέωση. Ο μόνιμος καυγάς με την κοπέλα σου είναι ο απογευματινός καφές την Κυριακή. Προσπαθείς να της εξηγήσεις ότι εκείνη την ώρα έχει μπάλα, αλλά δεν καταλαβαίνει. Τελικά γίνεται πάντα το δικό της και όσες φορές περνάει το δικό σου, ακούς για τη μεγάλη θυσία κ.τ.λ. κ.τ.λ όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Αν διάλεξες περισσότερες φορές το Γ: Εχεις ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα και σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά τα μοναδικά μέρη που έχεις επισκεφτεί είναι τα γήπεδα! Μαζεύεις χαρτάκια Panini από πέντε ετών και το όνειρό σου ήταν να γίνεις ποδοσφαιριστής. Είσαι από τους λίγους που συνεχίζεις και κολλάς αφίσες ποδοσφαιριστών στο δωμάτιό σου. Κι ας πάτησες τα 30… Σε δύο συρτάρια του δωματίου σου έχεις όλα τα εισιτήρια των αγώνων που έχεις δει… όταν έβρεχε. Όλα τα υπόλοιπα που κρατούσες τα πέταξες, αφού πρώτα σου έκανε παρατήρηση η μητέρα σου επειδή τα έβαζες σε κάθε συρτάρι του σπιτιού. Είσαι εργένης γιατί ψάχνεις την κοπέλα εκείνη που θα της αρέσει το ποδόσφαιρο και θα υποστηρίζει –με φανατικό τρόπο- την ομάδα σου. Μέχρι στιγμής όσες βρήκες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά ήταν gay. Το όνειρό σου είναι να αποκτήσεις ελικόπτερο για να πηγαίνεις εύκολα και γρήγορα από αγώνα σε αγώνα. Δεν πρόκειται να πας στον γάμο σου αν γίνει Κυριακή. Εχει αγώνα…

:1wave
The administrator has disabled public write access.

17 years 2 weeks ago #1674


  • Posts:165
  • G-A-T-E-7's Avatar
  • G-A-T-E-7
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
Lipon exoyme kai leme tha apantiso os gynaika ki os poromeni :11clap

Vasika ego ki o panos gnoristikame sto gipedo prin xronia
:12glossa ,otan lipon ksekinise i sxesi mas ego toy ekana ksekatharisi apo tin arxi: pigene opoy thes me toys filoys soy.....alla na ksereis OTIDIPOTE AFORA TON OLYMPIAKO :13theos :13theos THA PIGENOYME MAZI :1football !!!!!!!!!!!Afoy ston aravona sto tsak me glitosane na min valo gia mesa stis mpoympoynieres antikimena sxetika me tin omada :12glossa !!!Par'ola ayta oli i diakosmisi.ta potirakia -piatakia,mpalonia mexri kai i anthodesmi itan kokkina aspra!!!

3. Η μεγάλη μέρα έφτασε. Πρέπει να πας να γνωρίσεις τον πεθερό σου και την πεθερά σου στην πρώτη επίσημη εμφάνισή σου. Την μέρα, όμως, που θα γίνει η επίσκεψη και η πρώτη γνωριμία παίζει η αγαπημένη σου ομάδα με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Σκούρα τα πράγματα, ε; Τι κάνεις;

stin periptosi tin dikia mas den eixame tetio provlima :nana afoy ki o pateras moy vamenos gavros einai :1laughing


Δεν πρόκειται να πας στον γάμο σου αν γίνει Κυριακή. Εχει αγώνα…

XEXEXEXE....nomizeis.....afoy exoyme skopo, ton gamo na to kanoyme se mera poy tha pezoyme me ton aionio kai tha pame gipedo me ta nyfogampriatika mas (kokkino nyfiko-aspro koystoymi) :12glossa !!!!

Gi'ayto lipon.......KORITSIA AFISTE TOYS NA PIGENOYN GIPEDO KAI MIN TOYS GKRINIAZETE....

AGORIA STO YPSOS SAS I OMADA SAS PROTA :11clap :1football ALLA...NA DINETE SIMASIA KAI TIS KOPELES SAS :agalia :agalia


KATEGGELIA -DIAMATRYRIA :nana

DIAMARTYROMAI :1harhar DIOTI STA EMOTICON DEN EXEI ALLA ANTHROPAKIA POY PANIGYRIZOYN ME KASKOL YPARXOYN DYO ME TA IDIA KASKOL
:12shoot :12shoot
The administrator has disabled public write access.

17 years 2 weeks ago #1675

  • K_G_B's Avatar
  • K_G_B
ta aytonohta paraleiponte :beers
The administrator has disabled public write access.

17 years 2 weeks ago #1676


  • Posts:165
  • G-A-T-E-7's Avatar
  • G-A-T-E-7
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
ela re thodori poy to vrikes to anthropaki:( :12shoot :1mad :1harhar
The administrator has disabled public write access.

17 years 2 weeks ago #1678

  • K_G_B's Avatar
  • K_G_B
tha sto valei o sam roula an den variete sta emoticon :1harhar
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.105 seconds
Go to top