You are here: HomeForum80's Music StuffΚαλλιτέχνεςΜπόμπι Φάρελ - Boney M: Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του κατά τη διάρκεια περιοδείας
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Καλλιτέχνες
  • Page:
  • 1

TOPIC: Μπόμπι Φάρελ - Boney M: Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του κατά τη διάρκεια περιοδείας

Μπόμπι Φάρελ - Boney M: Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του κατά τη διάρκεια περιοδείας 13 years 3 months ago #4981


  • Posts:165
  • G-A-T-E-7's Avatar
  • G-A-T-E-7
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
Ο Μπόμπι Φάρελ, ο «Daddy Cool» του ντίσκο συγκροτήματος «Boney M», πέθανε σε ηλικία 61 ετών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Ρωσία, όπου έδινε συναυλίες, ανακοίνωσαν σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο τόσο ο ατζέντης του όσο και η ερευνητική επιτροπή της εισαγγελίας της Αγίας Πετρούπολης.

«Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του» σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Πετρούπολη σήμερα το πρωί, δήλωσε από την Ολλανδία ο Τζον Σέιν, αντζέντης του Φάρελ, προσθέτοντας ότι η «αιτία του θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή».

Ο Μπόμπι Φάρελ, βρέθηκε νεκρός από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η ερευνητική επιτροπή της εισαγγελίας της Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με την οποία «καμία ένδειξη βίαιου θανάτου δεν διαπιστώθηκε», αλλά «η έρευνα συνεχίζεται».

Ο Φάρελ έφτασε την Τετάρτη στην Αγία Πετρούπολη για μια συναυλία που οργανώθηκε από μια εταιρεία, αλλά αισθάνθηκε άσχημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αναφέρει η ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Fontanka.ru

Εδώ και δέκα χρόνια αυτός ο πατέρας δύο παιδιών είχε προβλήματα υγείας, κυρίως καρδιακά προβλήματα, αναπνευστικά και στομαχικά, σύμφωνα με τον πράκτορά του, που τον χαρακτηρίζει ως «κάποιον περίεργο, με μεγάλη καρδιά, αλλά εκρηκτικό χαρακτήρα, ένα φανταστικό άτομο».

Αθλητικός, ντυμένος με αστραφτερά κοστούμια που αποκάλυπταν ένα μυώδη κορμό, απαράμιλλος χορευτής, ο Μπόμπι Φάρελ, ο οποίος ενσάρκωνε τη σέξι εικόνα των Boney M, είχε κάνει την πρώτη διεθνή επιτυχία του το 1976 με το «Daddy Cool».

Όμως η πολύ μπάσα φωνή του τραγουδιού αυτού δεν ανήκε σε αυτόν που όλοι νομίζουμε. Ο Φράνκ Φάριαν, ο παραγωγός και δημιουργός του συγκροτήματος, ομολόγησε ότι έκανε και ηχογραφούσε ο ίδιος τις ανδρικές φωνές των Boney M. στο στούντιο, εξηγώντας ότι «κανένας δεν θα είχε αγοράσει το δίσκο αν είχε το πρόσωπο του στο εξώφυλλο» .

«Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι δεν ήταν ο Μπόμπι Φάρελ, μετά όμως ήταν αυτός», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντζέντης του που τον περιγράφει ως «αγριόφατσα, με χρυσή καρδιά».

Στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Φάρελ, ολλανδός που καταγόταν από τις Αντίλλες, και το πραγματικό του όνομα ήταν Αλφόνσο, αναφέρει ότι θέλει «οι άνθρωποι να διασκεδάζουν, και να αισθάνονται ότι μεταφράζεται μέσα στα τραγούδια μου, η αγάπη που νιώθω όταν δημιουργώ μουσική».

Ο Μπόμπι Φάρελ είχε προγραμματίσει να μεταβεί την Παρασκευή το βράδυ στην Ιταλία για την τελευταία συναυλία της χρονιάς. «Μου αρέσει να έχω μια καλή εμφάνιση όταν κάνω συναυλία και να δίνω όλη μου την ενέργεια στα σόου μου. Φοράω πάντα το κοστούμι μου με τις παγιέτες και τα κορίτσια στο πλάι μου είναι πάντα λαμπερά», γράφει στην ιστοσελίδα του ο Φάρελ.

Μόνος άντρας των Boney M.--το δημοφιλές συγκρότημα ντίσκο της δεκαετίας του 1970 με τραγούδια όπως το «Rivers of Babylon», «Ma Baker», «Sunny» και «Rasputin», που έγιναν διεθνείς επιτυχίες, ο Φάρελ ζούσε από τη δεκαετία του 60 στην Ολλανδία, αλλά καταγόταν από το νησί Αρούμπα στην Καραϊβική.

Το 1981, αποχώρησε από το συγκρότημα, και μετά το 1986 άρχισε σόλο καριέρα. Πιστός στο στυλ ντίσκο, συνέχισε να κάνει συναυλίες.

Το γκρουπ, που ποτέ δεν κατάφερε να διεισδύσει στις ΗΠΑ, έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 50 εκατομμύρια singles και 60 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από τον Φράνκ Φάριαν.

Πραγματικό φαινόμενο στην Ευρώπη, οι Boney M είναι ένα από τα λίγα συγκροτήματα που έχουν παίξει στην πρώην Σοβιετική Ένωση, όπου όμως δεν επιτρεπόταν να ερμηνεύσουν το τραγούδι «Rasputin» για «ιστορικούς λόγους».

πηγη :tovima.gr



<div class='spacer'>[img:width=310&height=180]{e_FILE}public/1293741540_78_FT0_375616_310x.jpg[/img]</div>
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.130 seconds
Go to top