You are here: Homediscomania portalEvents PartiesBilly Idol και Stranglers @ Athens 18/6/10

discomania portal

Billy Idol και Stranglers @ Athens 18/6/10

Billy Idol και Stranglers ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟ TAEKWONDO ΦΑΛΗΡΟ

Μια cult συναυλία σε ένα cult γήπεδο προβλέπεται να είναι η συναυλία που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μια βραδιά με τη μουσική που ξεκινάει από το punk που σάρωσε τα πάντα στα μέσα της δεκαετίας του '70 και συνέχισε με τη δημιουργία του punk-rock στυλ τη δεκαετία του '80.


Στις 18 Ιουνίου το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποδέχεται τον Billy Idol, ο οποίος εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τους Stranglers! Όσοι έχουν τραγουδήσει στο παρελθόν κομμάτια όπως τα Sweet Sixteen, Mony-Mony, Rebel Yell του Idol αλλά και τις επιτυχίες Golden Brown, No More Heroes και Always The Sun των Stranglers, σίγουρα θα είναι εκεί! Τη συναυλία θα ανοίξει το γνωστό συγκρότημα, το οποίο, άλλωστε, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα στην αρχή του χρόνου.
Αφού ακούσουμε τους Stranglers, σειρά έχει ο Billy Idol, ο οποίος αναμένεται να απογειώσει τη βραδιά!
BILLY IDOL – THE STRANGLERS στο Γήπεδο TAEKWONDO στο Φάληρο, Παρασκευή 18 Ιουνίου του 2010. ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 38 ΕΥΡΩ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: TICKET HOUSE, METROPOLIS, VILLAGE CINEMAS Πηγή Reporter.gr

Go to top